• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

Błąd Usługa została oznaczona do usunięcia

Termin Definicja
Błąd Usługa została oznaczona do usunięcia

„Usługa została oznaczona do usunięcia” oznacza, że proces deinstalacji usługi jest w toku, ale nie zakończył się w pełni (np. przez otwarty uchwyt) — usługa zniknie dopiero po pełnym zwolnieniu zasobów, zwykle po restarcie.