• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

Hello nie zapamiętuje użytkownika

Termin Definicja
Hello nie zapamiętuje użytkownika

Hello nie zapamiętuje użytkownika wskazuje na uszkodzony profil biometryczny wymagający ponownej rejestracji twarzy lub odcisku palca w Ustawieniach opcji logowania.