• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

MFA wyłączone w ustawieniach

Termin Definicja
MFA wyłączone w ustawieniach

MFA wyłączone w ustawieniach konta oznacza logowanie wyłącznie hasłem — zwiększa to ryzyko przejęcia konta i jest niezalecane dla kont z dostępem do wrażliwych danych.