• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

Profil przypisany tylko do jednego użytkownika

Termin Definicja
Profil przypisany tylko do jednego użytkownika

Profil przypisany tylko do jednego użytkownika wskazuje na ustawienia sieciowe zapisane w kontekście konkretnego profilu zamiast globalnie systemowo.