• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

System usuwa ręcznie dodaną bramę po restarcie

Termin Definicja
System usuwa ręcznie dodaną bramę po restarcie

System usuwający ręcznie dodaną bramę po restarcie wskazuje na brak trwałego zapisu ustawień — profil resetuje się do konfiguracji DHCP.