• Odbiór i zwrot sprzętu gratis
  • Darmowa diagnoza laptopa
  • Laptopy zastępcze gratis
  • Dojazd do klienta gratis

Udostępnianie działa tylko po ręcznej zmianie profilu

Termin Definicja
Udostępnianie działa tylko po ręcznej zmianie profilu

Udostępnianie działające tylko po ręcznej zmianie profilu wskazuje na niepowodzenie automatycznej klasyfikacji sieci jako prywatnej.